SKANDAL MAJSTOR Konor bije, ali ne u oktagonu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL MAJSTOR Konor bije, ali ne u oktagonu (VIDEO)

Nekada je Konor Mekgregor žario i palio u oktagonu, bio ubedljivo najpopularniji MMA borac današnjice, ali buran živor došao mu je glave. Karijera mu je krenula nizbrdicom pošto ga je Rus Habib Nurmagomedov prošle godine razbio u borbi godine.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana u Turskoj protiv Malatije je 2.70. Meč se igra u četvrtak od 19 časova.
Prgavi Irac napravio je novi skandal >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u rodnom Dablinu. On je u alkoholisanom stanju udario starijeg gospodina u jednom pabu. On je želeo da počasti sve posetioce viskijem koji proizvodi njegova kompanija.
Međutim, jedan od gostiju je to odbio, nastao je totalni haos. Konor je bio uporan, gurao je času, ali stariji gospodin nije hteo ni da čuje da uzme. Poznat kao neko ko ima kratak fitilj, Konor je nokutirao gosta ovog paba. Mekgregor je prijavljen policiji koja je pokrenula postupak protiv slavnog sportiste.
Pogledajte na 00:56 minutu snimka kako Konor udara starijeg gospodina!

 

The post SKANDAL MAJSTOR Konor bije, ali ne u oktagonu (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mekgregor pesnicom udario starijeg muškarca u pabu VIDEO

Izvor: B92, 15.Avg.2019

Mediji su objavili snimak na kom se vidi kako kontroverzni borac Konor Mekgregor udara pesnicom starijeg muškarca u jednom pabu...U obrazloženju se navodi da se incident desio u aprilu ove godine, kao i da bivši UFC šampion nije snosio posledice za ono što je uradio...Navodno je stariji muškarac...

Nastavak na B92...

Mekgregoru "pao mrak na oči", udario starijeg čoveka! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2019

Pojavio se i video snimak...Konor Mekgregov važi za jednog od najboljih MMA boraca na svetu, ali je poznat i po svom temperamentu i čestim incidentima van borilačkog ringa...Njegova mračna strana ponovo je u žiži javnosti, naime, ovoga puta je udario starijeg čoveka...Sve se odigralo u jednom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.