MRZEO SAM RAD SA ŽELJKOM Partizan naciljao ČUVENOG pleja, a ovako je nekada govorio o Obradoviću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 22:27

"MRZEO SAM RAD SA ŽELJKOM" Partizan naciljao ČUVENOG pleja, a ovako je nekada govorio o Obradoviću (FOTO)

Bilo bi to zanimljivo pojačanje.

KK Partizan zainteresovan je za dovođenje plejmejkera Fenerbahčea Nika Kalatesa - prenela je grčka Gazeta informaciju tamošnjeg podkasta "Bold Brothers".

Crno-beli su u potrazi za plejmejkerom zbog sve izvesnijeg odlaska Dantea Egzuma, a problem za dovođenje Kalatesa je to što Grk ima govor sa Fenerbahčeom pa bi crno-beli morali da daju obeštećenje za igrača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Partizan Belgrade express interest on Nick Calathes. Partizan are waiting to see if Calathes will end the contract with Fenerbahçe Beko Istanbul.

Can confirm the news of @sport24.#Basketball #Baloncesto #Transfers #EuroLeague #Partizan #Belgrade #Srbija

— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) July 5, 2023

U trci je i Panatinaikos, koji dolaskom Ergina Atamana ima najveće ambicije.

U slučaju da Kalates završi u crno-belom dresu došlo bi do obnove saradnje sa Željkom Obradovićem, koji mu je bio trener u njegovom prvom mandatu u Panatinaikosu od 2009. do 2012. godine.

Nedavno se Grk prisetio vremena provedenog sa najtrofejnijim trenerom sveta.

- Radio sam sa Željkom Obradovićem u prvoj godini. Mrzeo sam to! Nikada nisam shvatao evropsku košarku i igru. Ali u drugoj i trećoj godini sam već razumeo i shvatio kako bi to trebalo da bude - rekao je Kalates.

🎙️ Nick Calathes: "Avrupa'ya ilk geldiğimde Zeljko Obradovic ile çalıştım. İlk senemde buradan nefret ettim. Avrupa basketbolunu ve oyununu hiç anlamamıştım. İkinci ve üçüncü yıllarda olayı anladım ve nasıl olması gerektiğini çözdüm."

(via @ssporttr) pic.twitter.com/hm0Ts5IYLu

— TrendBasket (@TrendBasket) October 3, 2022

Kalates je, očito, nakon te prve godine uvideo veličinu i značaj Obradovića, pa su kasniji utisci o treneru bili pozitivni.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rosio Olivija, poslednja devojka Dijega Armanda Maradone
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.