MOŽE LI GA PARTIZAN DOVESTI? Crno-beli NACILJALI najveće pojačenje u poslednjih nekoliko godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 13:48

MOŽE LI GA PARTIZAN DOVESTI? Crno-beli NACILJALI najveće pojačenje u poslednjih nekoliko godina

Neophodan je takav igrač.

FK Partizan još traga za napadačem kako bi se pronašla zamena za Rikarda Gomeša.

Kako saznaje Telegraf, Partizan je zainteresovan za dovođenje napadača Lećea (protekle sezone upisao 34 nastupa u Seriji A gde je postigao šest golova) Asana Siseja (29).

On je karijeru počeo u rodnoj Gambiji, da bi dve godine proveo i u Senegalu gde je nastupao za Kasa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sport.

Od 2016. postaje član Lugana u čijem drugom timu ima zapaženu ulogu sa 12 golova na isto toliko nastupa.

Zaigrao je i za prvi tim, usledila je pozajmica u Kijasu, dok je četiri godine proveo u Cirihu, od kojih jednu polusezonu kao fudbaler nemačkog Osnabrika.

Za reprezentaciju Gambije nastupio je 36 puta i postigao 13 golova.

Sisejov ugovor sa Lećeom ističe narednog leta, u ovom trenutku procenjen je na 2.500.000 evra, ali Partizan bi verovatno želeo da ga dobije i po nešto manjoj ceni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.