MOŽE LI DA BUDE POJAČANJE ZA PARTIZAN? Šćepanović želi da mu pruži šansu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 20:44

MOŽE LI DA BUDE POJAČANJE ZA PARTIZAN? Šćepanović želi da mu pruži šansu (FOTO)

Prošlu sezonu je proveo u Grčkoj.

Vlado Šćepanović je protekle dve sezone proveo kao pomoćnik Andree Trinkijerija u Partizanu, a po odlasku Italijana u Bajern, popularni Japanac je imenovan za njegovog naslednika.

Iako mnogi verovatno očekuju da Šćepanović nastavi putem Trinkijerija kada je vođenje tima u pitanju, bivši košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana je ipak rešen da ostavi neki svoj pečat, pa je tako odlučio da uradi stvari potpuno kontra italijanskog stručnjaka.

Juventus je praktično obezbedio novu titulu, ali ga večeras (21.45) čeka ozbiljan izazov na gostovanju Sasuolu, ekipi koja ima četiri vezane pobede i igra sjajan fudbal. Dvojka je 1,70, kec čak 4,80, a tip GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo – Juventus.

Prvo se zahvalio Stefanu Birčeviću koji je imao Trinkijerijevo poverenje, a verovatno će šansu pružiti Stefanu Jankoviću koji nije imao mesta u timu kod Italijana pa je iz tog razloga poslat u atinski AEK na pozajmicu. Janković i dalje ima važeći ugovor sa Partizanom, pozajmica u Atini je završenai i najverovatnije će dobiti još jednu priliku da se dokaže u crno-belom dresu i zaradi minutažu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.