MOGU SAMO DA DOĐEM OVDE Željko Obradović OVIM rečima se obratio Grobarima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 18:00

"MOGU SAMO DA DOĐEM OVDE" Željko Obradović OVIM rečima se obratio Grobarima (FOTO)

Nova poruka stratega crno-belih.

Trener Partizana Željko Obradović digao je pravu buru posle finala Kupa Radivoja Koraća.

Crno-beli su poraženi od Crvene zvezde, ali se danima posle meča u Nišu više priča o rečima trofejnog trenera na konferenciji za medije nego o samom meču.

Izjava o tome ko je državni projekat, nezadovoljstvo sudijama finala i da su mu limiti prošli uzburkala je javnost.

- Od kada sam došao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priča se da je Partizan državni projekat. Veća laž nije izgovorena. Apelujem na ljude iz kluba da izađu sa podacima, da vidimo kako smo mi državni projekat. Ja sam kao trener osvojio mnogo trofejali, ali je mi je prošlogodišnji u ABA ligi najdraži, jer znam u kakvim uslovima smo igrali - istakao je Obradović i ponovo se vratio na priču o sudijama.

- Treći put nismo osvojili trofej, ali neka se zapitaju kako su ovake sudij sude finale. Preuzeo sam odgovornost, to sam rekao igračima. Moji limiti su prošli, sreća da ne mogu da utičem na njih. Sreća pa imamo pauzu, da razmislimo šta ćemo i kako ćemo - rekao je Obradović.

Navijače Partizana posebno su zabrinule reči Obradovića da će razmisliti šta i kako dalje. Neki su pomislili da bi Željko mogao da ode iz kormila crno-beli, ali se sada na društvenim mrežama pojavio svojevsrni demanti. Ovih dana je bio u Čačku, gde se družio sa navijačima.

- Ne idem ja nigde iz Partizana, mogu samo da dođem ovde da perem čaše - navodno je poručio Obradović.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.