MODERNI PARTIZANOVCI: Za svaku novu pobedu u cipelama P. Zepter (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Jul.2016, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MODERNI PARTIZANOVCI: Za svaku novu pobedu u cipelama P. Zepter (FOTO)

Drugu godinu u nizu kompanija Zepter Internacional jedan je od ponosnih sponzora FK Partizan.

Kao kompanija koja  godinama unazad podržava najpoznatije sportske manifestacije u svetu, poput Formule 1 u Monaku, evropskih i svetskih prvenstava u košarci, hokeju na ledu i dr. I ove godine Zepter  Internacional podržava FK Partizan u nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sfera.
FOTO: partizan.rs Fudbaleri Partizana već drugu godinu na SC Partizan-Teleoptik tokom dnevnih aktivnosti, ali i u periodu oporavka, koriste proizvode iz asortimana Zepter Medical, Masterpiece, Aqueena pro.
FOTO: partizan.rs ODLOŽENO: Evo kada se igra revanš meč Zaglembje – Partizan…
Sa željom da uvek budu na vrhu svetskog uspeha, baš kao što je kompanija Zepter poslednjih 30 godina u 60 zemalja sveta, od danas crno-beli nose i eksluzivne modele muških cipela Philip Zepter na svim svečanostima i društvenim dešavanjima koji podrazumevaju biznis-elegant dress code.
FOTO: partizan.rs Kožne cipele vrhunskog kvaliteta poneće igrači i stručni štab FK Partizan.
The post MODERNI PARTIZANOVCI: Za svaku novu pobedu u cipelama P. Zepter (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Partizan u novim cipelama “gazi” Poljake

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jul.2016, 00:20

Drugu godinu uzastopce kompanija Zepter Internacional jedan je od sponzora FK Partizan...U sklopu te saradnje, fudbaleri i članovi stručnog štaba "zadužili" su ekskluzivne modele muških cipela "Philip Zepter" koje će nositi na svim svečanostima i društvenim dešavanjima koja podrazumevaju biznis-elegant...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.