Partizan u novim cipelama "gazi" Poljake

Ekskluzivna obuća od sada u cipelarniku igrača Ivana Tomića

  • 6

Drugu godinu uzastopce kompanija Zepter Internacional jedan je od sponzora FK Partizan.

U sklopu te saradnje, fudbaleri i članovi stručnog štaba "zadužili" su ekskluzivne modele muških cipela "Philip Zepter" koje će nositi na svim svečanostima i društvenim dešavanjima koja podrazumevaju biznis-elegant dres kod.

>>> Bandalovski se oprostio od Partizana: Ovo nije zbogom, samo doviđenja!

Kao kompanija koja godinama unazad podržava najpoznatije sportske manifestacije u svetu, poput Formule 1 u Monaku, evropskih i svetskih prvenstava u košarci, hokeju na ledu i druge, i ove godine Zepter Internacional podržava FK Partizan u nekoliko sfera.

Fudbaleri Partizana već drugu godinu na SC Partizan-Teleoptik tokom dnevnih aktivnosti, ali i u periodu oporavka, koriste proizvode iz asortimana "Zepter Medical", "Masterpiece", "Aqueena pro".

Sa željom da uvek budu na vrhu svetskog uspeha, baš kao što je kompanija Zepter poslednjih 30 godina u 60 zemalja sveta, od utorka crno-beli nose i eksluzivne modele muških cipela po koje su došli u jednu od prodavnica ove kompanije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA