Izvor: HotSport.rs, 12.Avg.2017, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIROSLAV ĐUKIĆ PRED VOJVODINU: Ko će braniti? Golman!

Partizan u derbiju 5. kola Superlige Srbije gostuje neporaženoj Vojvodini u Novom Sadu, ali posle ‘kiksa’ protiv Voždovca crno-beli nemaju pravo na grešku.

Meč u Novom Sadu igra se od 19 časova, a Partizan će ne samo pokušati da savlada starog rivala, već i da bude prvi tim koji će matirati golmana Emila Rockova. Pred meč na ‘Karađorđu’ novinarima se obratio šef stručnog štaba ‘ >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << parnog valjkaMiroslav Đukić.
– Težak meč, derbi protiv Vojvodine i dobra uvertira za utakmice protiv Videotona. Ali mi smo Partizan i verujem da ćemo pružiti maksimum, dati sve od sebe. Moramo da nastavimo da radimo, da povratimo defanzivnu sigurnost, a to nije samo odbrana, nego cela ekipa i svi moraju ekipi da daju sigurnost, a tek tada dolazi ofanzivni deo. Ne možemo da prođemo u Evropi ako primimo pet golova kao protiv Olimpijakosa, kao ni da pobedimo Voždovac ako primimo tri gola. Napadači dobijaju utakmice, a defanzivci šampionate – počeo je priču Miroslav Đukić.
Na pitanje HotSporta da li je teško psihički vratiti ekipu posle poraza od Voždovca, Đukić je odovorio:
– Moramo da ubedimo ekipu da oni mogu da iskoriste svoj kvalitet i povrate samopouzdanje, da znaju sta treba da rade na terenu. Idemo u Novi Sad da pobedimo, igramo protiv teškog protivnika, ali sve je na nama i moramo kroz maksimum i samopouzdanje da idemo na pobedu.
Povreda muči Uroša Đurđevića, on je pod znakom pitanja u ‘srpskoj Atini’.
– Problematičan je Đurđević, dobio je udarac u mišić i videćemo da li će ići u Novi Sad sa nama. Pored njega, i Kosović će odsustvovati 15-ak dana zbog povrede kolena. Everton se vraća u tim.
Miroslav Đukić je pohvalio ‘staru damu’ srpskog fudbala.
– Vojvodina je ofanzivna ekipa, koja igra napadački fudbal, kompaktna u oba smera. Derbi kola, ali tamo. idemo sa namerom da se, posle izgubljenog meča kod kuće, vratimo na pobednički kolosek.
Na pitanje o promeni golmana i tome ko će na crtu, Đukić je nasmejao okupljene novinare.
– Golman, sigurno. Šalim se, još uvek razmišljamo, trebalo bi da donesemo pravu odluku i sačekaćemo na nju do sutra. Ne razmisljamo o Stojkoviću još, jer još uvek nije potpisao ugovor sa nama. Videcemo.
Miroslav Đukić je nastavio u šaljivom tonu, sada su u ‘centru’ pažnje bili mladoženja Radin i novopečeni otac Bojan Ostojić.
– Ostojić je dobio čerku, Radin se oženio, sada od njih očekujem još više, moraju više da rade da bi zaradili novac, jer ih je više u porodici, da bi odgajali, podizali decu i porodicu – rekao je uz osmeh Miroslav Đukić.
Iz Humske: Stefan Smuđa
The post MIROSLAV ĐUKIĆ PRED VOJVODINU: Ko će braniti? Golman! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurđević ima problem pred derbi sa Vojvodinom

Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2017

„Braniće golman“, smeje se trener Partizana koji kaže „zasad ne razmišljamo o Stojkoviću, a ako dođe..“..Voždovac mu je zadao udarac u bradu, a pred novu rundu Superlige, šampion je uzdrman i saznanjem da bi na megdan Vojvodini mogao bez udarne pesnice. Uroš Đurđević je povređen i...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.