Sakić: Hoću kontinuitet

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2017, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sakić: "Hoću kontinuitet"

Trener Napretka očekuje težak meč protiv Borca, ali ne krije da želi njegova ekipa nastavi pobednički niz u Super ligi Srbije.

Fudbaleri Napretka dočekuju Borac u okviru petog kola Super lige Srbije.

"Borac je u ova četiri odigrana kola postigao samo jedan pogodak i sigurno je da su motivisani da zabeleže prvu pobedu. Što se naše ekipe tiče, ja hoću kontinuitet, hoću da nastavimo da pobeđujemo i samo pobeda protiv Borca može da da verodostojnost pobedi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protiv Bačke", rekao je Sakić, objavljeno je na sajtu kluba.

Utakmica se igra u nedelju od 20h na stadionu Mladost u Кruševcu.

"Očekujem tešku utakmicu, ali očekujem od moje ekipe nastavak pobedničkog niza", rekao je Sakić.

Napredak posle četiri odigrana kola ima četiri boda, dok je čačanska ekipa i dalje bez bodova.

Kruševljani su u prošlom kolu upisali prvu pobedu u novoj sezoni, a igrač Nenad Šljivić rekao je da pobeda znači mnogo i da je atmosfera u ekipi potpuno drugačija.



"Izašli smo iz rezultatske krize i pobeda je samo jedan motiv više da nastavimo sa dobrim rezultatima. Pauza je kratka, ali zbijamo redove i radimo dalje"
, rekao je Šljivić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović: "Ko bolje uđe u utakmicu - pobediće"

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2017

Nenad Lalatović očekuje veoma tešku utakmicu protiv Zemunaca...Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je uoči gostovanja Zemunu da njegovu ekipu čeka težak posao, jer protivnik posle poraza u poslednjem kolu od Rada -  ima imperativ pobede...“Nema lakih protivnika, to potvrđuje...

Nastavak na Sportske.net...

Rad - Neizvesnost oko Volkova pred put u Niš

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2017, 15:09

Trener Rada Gordan Petrić rekao je danas da će utakmica protiv Radničkog biti prilika za novo dokazivanje i da će njegovi fudbaleri rasterećeni pokušati da osvoje bodove...Rad će u nedelju od 20.00 gostovati Radničkom u Nišu u petom kolu srpskog prvenstva..."Imamo tešku utakmicu, protivnik...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.