MILOŠEVIĆ POTVRDIO: Ova TRI igrača PROPUŠTAJU meč sa Proleterom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOŠEVIĆ POTVRDIO: Ova TRI igrača PROPUŠTAJU meč sa Proleterom

Poznati razlozi.

Fudbaleri Partizana u 23. kolu Superlige na svom stadionu dočekuju ekipu Proletera. Nakon nezgodnog remija u prethodnom kolu u Senti protiv ekipe TSC-a od 1:1, izabranici Save Miloševića polažu velike nade u predstojećem duelu sa novosadskim timom.

- Jedna od stvari koje bih želeo da objasnim. Ja sam mogao drugačije da igram u Senti, da promenim igrače i opredeljenje u igri, ali smo se opredelili za taj fudbal, tako selektirali igrače >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i desio se teren koji ne dozvoljava da to pokažemo. Dosta ljudi kaže da je zadovoljno našom igrom, platili smo za to opredelenje, ali na nama je da odlučimo da li ćemo da menjamo kurs ili ćemo da ostanemo dosledni sebi. Ja sam za ovu drugu opciju - rekao je Savo Milošević, osvrnuvši se na remi u prethodnom kolu.

Nakon osvojenog boda u Senti, crno-beli su u zaostatku od - 13 bodova u odnosu na prvoplasiranu Crvenu zvezdu. Utakmica protiv Proletera je ujedno i uvertira pred 162. večiti derbi koji će se odigrati 1.marta

- Još jedna utakmica u nizu, posle negativnog rezultata sa poslednje utakmice. Jako bitna za bodove i uvod u derbi, koja jeste najbitnija utakmica ove polusezone. Imaćemo još detalja na treningu. Raduje nas što se vraćamo na naš stadion i što ćemo moći da igramo našu igru, jer smo u prethodnoj morali da menjamo stil zbog terena – počeo je Savo Milošević. Igrali smo u Novom Sadu u prvom poluvremenu je bilo 0:0 i posle smo imali sreće da postignemo na vreme gol. Od tada su napredovali kao ekipa, zadržali su okosnicu tima. Sutrašnja utakmica se nameće sama po sebi da je veoma važna, zbog momemta pred derbi koji sledi - izjavio je trener crno-belih.

Ono što je iznenađujuće je da će trojica važnih igrača propustiti meč protiv Proletera.

- Suma, Sadik i Urošević sutra ne igraju jer su na jedan karton od suspenzije pred derbi. Dok je Asano je imao problem sa kukom, pa je protiv Radnika dobio još jedan udarac u isto mesto zato smo ga sačuvali protiv TSC-a - izjavio je Milošević.

Zaključak je jasan, Partizan u svaku utakmicu mora da ulazi kao da je evropska ili derbi.

- U prolećnom delu moramo sve da shvatimo kao evropske rivale i derbi, te da u svakoj utakmici pokažemo da vredimo. Tako bih voleo da bude i sutra - zaključio je Savo Milošević.

Utakmica Partizan - Proleter, na programu je u sredu od 18h. na stadionu u Humskoj.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GROBARI BESNI, UPALI NA TRENING PARTIZANA: Dosta nam je IZGOVORA, hoćemo da GINETE za GRB (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 12:32

Šok u Zemunelu...Fudbaleri Partizana u sredu od 18 časova dočekuju Proleter u 23. kolu Superlige Srbije, a dan ranije su imali posetu na treningu u Zemunelu. Na SC Teleoptik došli su navijači nezadovoljni igrom sovjih ljubimaca ove sezone i poručili su im da ne žele da slušaju izgovore o lošim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.