MILENKOVIĆ U PARTIZANU? Iliev: Pokušaćemo da vratimo Nikolu

Izvor: Večernje novosti, 19.Dec.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILENKOVIĆ U PARTIZANU? Iliev: Pokušaćemo da vratimo Nikolu

Nikola Milenković je letos potpisao za Fiorentinu, ali nema veliku minutažu i crno-beli žele to da iskoriste kako bi ga doveli na pozajmicu Prvak Srbije Partizan pokušaće na zimu da vrati Nikolu Milenkovića iz Fiorentine, izjavio je sportski direktor Ivica Iliev.Milenković je letos potpisao za Fiorentinu, ali nema veliku minutažu i crno-beli žele to da iskoriste kako bi ga doveli na pozajmicu."Ne isključujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << takvu mogućnost. Pričaću o tome sa trenerom Đukićem da vidim kako on razmišljam. Nikola je bio odličan kod nas pre odlaska u Fiorentinu, dao gol Crvenoj zvezdu u finalu Kupa Srbije... Žao mi je bilo što sam morao da ga prodam, kao i Dušana Vlahovića", rekao je Iliev za italijanski sajt "Firenzeviola".Pročitajte još: Partizan u zimskom prelaznom roku gleda i ka kreativnom vezisti Spartaka: Ivanović prvi na spisku željaIliev dodaje da je uveren da će mladi štoper iskazati sav potencijal u Italiji, ali da mora još da uči."Fiorentina je napravuila odličan posao, kao i sa Vlahovićem. Dušan ima potencijal da postane jedan od najboljih napadača sveta", kazao je sportski direktor Partizana.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽELE DA ISKORISTE SLABU MINUTAŽU Iliev: Pokušaćemo da vratimo Milenkovića

Izvor: Kurir, 19.Dec.2017

Prvak Srbije Partizan pokušaće na zimu da vrati Nikolu Milenkovića iz Fiorentine, izjavio je sportski direktor Ivica Iliev.

Nastavak na Kurir...

Partizan prodao Milenkovića za 5 miliona evra, sad bi da ga vrati

Izvor: Vesti-online.com, 19.Dec.2017

Duvala je promaja u odbrani Partizana ove jeseni. Razlog odlazak prošlosezonskog vođe odbrane Nikole Milenkovića u Fiorentinu za 5.000.000 evra. Međutim, mladi štoper ne dobija šansu u Firenci, pa bi to mogao da iskoriste crno-bele i vrate ga ove zime na šestomesečnu pozajmicu...- Ne isključujem...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.