MIJAILOVIĆ ODGOVORIO BOKANU: Pojedinci ćute, a time dozvoljavaju da se rade nečiste stvari!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 12:06

MIJAILOVIĆ ODGOVORIO BOKANU: Pojedinci ćute, a time dozvoljavaju da se rade nečiste stvari!

Čelnik Podgoričana predlaže reorganizaciju.

Prvi čovek KK Partizana Ostoja Mijailović je u razgovoru za Espreso.rs pričao o tome šta njegov klub čeka u ABA ligi naredne sezone, kao i šta čeka celu ligu, ali i sve ljude koji će raditi na njenoj realizaciji.

- ABA liga će biti skroz drugačija, vidite samo ove "vizuale" koje radi NBA, koji izgledaju više kao crtani film. Ali, šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se radi. Najvažnije je da sačuvamo zdravlje svih koji učestvuju u utakmicama. Sve će biti teže, biće teško sa sponzorima. Mi smo jedni od retkih koji žive od prihoda od karata. To je nama prošle godine iznosilo više od 20 odsto u budžetu. Pripremamo kampanju gde ćemo da izbacimo jedan kontigent članskih karata, gde će navijači koji imaju malo više novca moći da kupe članske karte, a da imaju određene benefite - istakao je Mijailović za Espreso.rs.

PSŽ je posle drame protiv Atalante postao prvi polufinalista Lige šampiona, a večeras (21.00), takođe u Lisabonu, za prolaz među četiri najbolja bore se RB Lajpcig i Atletiko Madrid. Kvota na keca je 3,60, iks je 3,10, a dvojka 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Atletiko Madrid

U danu iza nas, prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan poručio je Zvezdi i Partizanu da je podgorički klub talac njihovog sukoba, a Mijailović mu nije ostao dužan:

- Partizan ima ozbiljnu ulogu u ligi, najgledaniji je, dosta donosi na kvalitetu i njenoj promociji. Ovih dana je bilo raznoraznih izjava o taocima. Mislim da je jadranska košarka talac dva kluba koja su se sukobila protekle dve godine. Zbog finala i zbog mnogih drugih stvari oko kojih su se sukobili. Pojedini klubovi ćute, ne žele da se mešaju, a time dozvoljavaju da se rade nečiste stvari - odgovorio je Bokanu, pa zaključio:

- Svi bi trebalo da menjamo sebe, da ne pravimo kompromise, kako bi košarka sačuvala pravu vrednost.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.