METALAC ŠOKIRAO PARTIZAN PRED KRAJ MEČA: Vidite kakvu su golčinu postigli SA IGRAČEM MANJE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020, 19:48

METALAC ŠOKIRAO PARTIZAN PRED KRAJ MEČA: Vidite kakvu su golčinu postigli SA IGRAČEM MANJE! (VIDEO)

Pad koncentracije crno-belih i odmah kazna.

Fudbaleri Partizana igraju meč protiv Metalca u Gornjem Milanovcu.

Crno-beli su poveli u 46. minutu golom Stevanovića, u 62. minutu Metalac je ostao sa igračem manje, a onda je u 80. usledio šok.

Naime, Filip Antonijević se sjajno snašao nakon centaršuta sa desne strane i savladao nemoćnog Popovića i Metalac je izjednačio sa igračem manje.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Metalac sa igračem manje do boda protiv Partizana

Izvor: RTS, 03.Okt.2020

Fudbaleri Metalca i Partizana odigrali su nerešeno 1:1 u meču 10. kola Linglong Superlige Srbije. . Partizan je nije uspeo da zadrži prednost iako je imao igrača više od 62. minuta. Crno-beli polako gube korak za liderom prvenstva Crvenom zvezdom. Trenutno imaju pet...

Nastavak na RTS...

Reakcije ''Grobara'' - Još jedan propao vikend, kome je najteže u Partizanu? (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020

Pristalice crno-belih teško podnose sve teže udarce koje im priređuju njihovi ljubimci...Novi Pazar, Vojvodina, Šarlroa, Metalac.. Predug niz kikseva za uvodni deo sezone, sve teži od težeg...A tek sledi derbi u kojem, za razliku od prethodnih nekoliko godina, navijači Partizana prosto ne znaju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.