MESINA POTVRDIO: Armani DESETKOVAN pred Partizan! Mirotić neizvestan

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 11:23

MESINA POTVRDIO: Armani DESETKOVAN pred Partizan! Mirotić neizvestan

Kadrovski problemi ekipe iz Milana...

Košarkaši Partizana u sklopu 28. kola Evrolige će gostovati ekipi Armanija u Milanu. Crno-beli se trenutno nalaze na 11. mestu tabele sa učinkom od 13 pobeda i 14 poraza, ovaj meč sa timom iz Milana je od velike važnosti, zbog borbe za plasman u plej-in.

Pred ovaj meč trener Armanija, Etore Mesina otkrio je da njegov tim ima određenih kadrovksih problema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da nije siguran sa kojim će sastavom nastupiti na meču protiv crno-belih.

Jedan od onih koji najverovatnije neće biti na parketu Mediolanum foruma je Nikola Mirotić.

On rema pisanju italijanskih medija ima problema sa stomakom zbog kojih će se biti podvrgnut lečenju.

Tu informaciju je posle pobede Armanija nad Varezeom od 94:63 potvrdio i trener ove ekipe Etore Mesina. Koji je otkrio da sem Mirotića još neki igrači su pod znakom pitanja.

- Mirotić će morati da se podvrgne lečenju kako bi povratio izgubljene kilograme i energiju. Nejpir je u subotu počeo ponovo da hoda. Flakadori takođe ne može da igra. Tonut se povredio dok je bio sa reprezentacijom – ponovo mu se upalio ručni zglob - rekao je trener Armanija.

To znači da su za meč protiv Partizana osim Nikole Mirotića neizvesni, Šabaz Nejpir, Dijego Flakadori, Stefano Tonut i Aleks Pojtres.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VELIKA PRILIKA ZA PARTIZAN: Mirotić potencijalno propušta još jedan meč protiv crno-belih!?

Izvor: HotSport.rs, 04.Mar.2024

Pored Mirotića još četvorica neizvesna Košarkaši Partizana će u 28. kolu Evrolige gostovati ekipi Armanija u Milanu. Trenutno se crno-beli nalaze na 11. mestu tabele sa 13 pobeda i 14 poraza, a ovaj meč protiv tima iz Milana ima izuzetan značaj u borbi za plasman u plej-in fazu. Pred ovaj susret,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.