MENIG VERUJE DA PARTIZAN MOŽE DALJE: Mislim da nemamo problema, igramo kod kuće (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 10:21

MENIG VERUJE DA PARTIZAN MOŽE DALJE: Mislim da nemamo problema, igramo kod kuće (VIDEO)

Holanđanin postigao gol u Larnaki.

Napadač Partizana Kvinsi Menig izjavio je da će crno-beli u revanš meču protiv AEK Larnake, 11. avgusta (21.00) na stadionu u Humskoj, igrati isto kao i na Kipru.

Klub iz Humske poražen je danas na Kipru sa 2:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a jedini gol za srpskog predstavnika postigao je upravo Holanđanin.

Menig za 0:1!#fkp >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #aek pic.twitter.com/DcylwkRyzT

— Belivuk (@prvorodjeni) August 4, 2022

– Da, mislim da smo prvih 30 minuta igrali dobro, napravili smo mnogo šansi, dali smo gol, ali smo iz prekida primili dva gola. Nismo imali završnicu, mislim da nemamo problema, igramo kod kuće, igraćemo na isti način – izjavio je Menig na konferenciji za medije posle utakmice protiv AEK-a.

Ukoliko za sedam dana eliminišu Kiprane, fudbaleri Partizana za plasman u Ligu Evrope igraće protiv ekipe Dnjepar-1 iz Ukrajine.

U suprotnom, očekuje ih plej-of Lige konferencija u kojem će igrati protiv boljeg iz dvomeča između Hamruna sa Malte i Levskog iz Sofije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Partizanovog rivala: Idemo i u Beograd po pobedu

Izvor: RTS, 05.Avg.2022

Trener fudbalera AEK Larnake Hoze Luis Oltra izjavio je da će njegov tim u Beogradu protiv Partizana u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope ići na trijumf i prolaz u plej-of. . Kiprani su na svom terenu savladali crno-bele posle preokreta sa 2:1, a revanš...

Nastavak na RTS...

Nekada sudio Partizanu, a sada radi za njih

Izvor: B92, 05.Avg.2022

Nekadašnji arbitar Danilo Grujić će u narednom periodu biti zadužen za odnose fudbalskog kluba Partizan sa sudijama.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.