Izvor: RTS, 05.Avg.2022, 13:35

Trener Partizanovog rivala: Idemo i u Beograd po pobedu

Trener fudbalera AEK Larnake Hoze Luis Oltra izjavio je da će njegov tim u Beogradu protiv Partizana u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope ići na trijumf i prolaz u plej-of.
Kiprani su na svom terenu savladali crno-bele posle preokreta sa 2:1, a revanš je 11. avgusta u Humskoj (21.00).

"Bili smo agresivni posle tri izmene koje su potpuno promenile >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tok meča. Kao i protiv Mitjilanda, tako i protiv Partizana, nismo bili dobri u prvom poluvremenu. Probaćemo da budemo agresivniji. Biće teško otići tamo, igrati na pobedu i kvalifikovati se, ali moramo da se popravimo da bismo u tome uspeli", izjavio je Oltra za klupski sajt i dodao da je prvo poluvreme protiv Partizana najgore otkad je on na klupi AEK.
Pobednik dvomeča između Partizana i AEK Larnake za plasman u Ligu Evrope boriće se protiv ukrajinskog tima Dnjepar.
Poraženi tim igraće plej-of Lige konferencija protiv pobednika duela između Hamruna s Malte i bugarskog Levskog.
Tim iz Sofije stekao je prednost od 1:0 pred revanš 11. avgusta na svom terenu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE BOJI SE PARTIZANA: Trener AEK-a - "Idemo u Beograd na pobedu"

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022

"Izmene su presudile"...Trener fudbalera AEK Larnake Hoze Luis Oltra izjavio je da će njegov tim u Beogradu protiv Partizana u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope ići na trijumf i prolaz u plej-of...Kiprani su juče na svom terenu savladali crno-bele posle preokreta sa 2:1, a revanš...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.