Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2017, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO NIKOLIĆ: Zaslužena pobeda, hvala navijačima!

Fudbaleri Partizana savladali su u revanš meču polufinala Kupa ekipu Vojvodine rezultatom 1:0 i tako zakazali finale sa Crvenom zvezdom.

Trener crno-belih, Marko Nikolić smatra da je njegov tim zasluženo trijumfovao u ovom susretu i zahvalio navijači na ogromnoj podršci sa tribina.
-Jako dobra utakmica, fantastičan ambijent koji su napravili navijači. Hvala im na tome, ali takođe i na pameti i korektnosti. Zaslužena pobeda Partizana. Imali smo šanse, bili >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << znatno bolji protivnik. Vojvodina je bila znatno slabija, gotovo da nisu uspeli da nam zaprete tokom čitavog meča. Jedina moja zamerka odnosi se na realizaciju šansi.- rekao je Nikolić
Trener Vojvodine Radoslav Batak, složio se sa konstatacijom svog kolege iz suprotnog tabora da je Partizan zasluženo prošao u borbu za trofej.
Definitivno gol Đurđevića je prelomio. Partizan bio bolji u prvom, mi u drugom poluvremenu, ali mi nismo iskoristili naše šanse pa oni zasluženo idu u finale- konstatovao je Batak.
The post MARKO NIKOLIĆ: Zaslužena pobeda, hvala navijačima! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.