Nikolić zamerio igračima: Mogli smo ranije rešiti

Izvor: B92, 10.Maj.2017, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić zamerio igračima: Mogli smo ranije rešiti

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Vojvodinu i plasirala se u finale Kupa, ali je zamerio na slabijoj realizaciji.

Fudbaleri Partizana su do finala Kupa stigli minimalnim trijumfom pred 22.000 navijača na svom terenu, golom Uroša Đurđevića u 44. minutu susreta.

"Ovo je naša 35. utakmica u nizu bez poraza. Jako dobra atmosfera i fantastičan ambijent koji su napravili naši navijači, zahvaljujem im na tome i na pameti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i korektnosti, što su usmerili misli na igrače Partizana. Potpuno zaslužena pobeda Partizana. Imali smo kontrolu utakmice i mnogo veći broj šansi, oni su pripretili dva puta iz daljine. Mala zamerka mojim igračima na realizaciji, jer smo mogli mnogo ranije da rešimo utakmicu", rekao je Nikolić.

Trener Vojvodine Radoslav Batak rekao je da je Partizan zasluženo pobedio.

"Taj jedan gol je odlučio ko će ići u finale. Partizan je bio bolji u prvom, a mi u drugom poluvremenu. Oni su to krunisali golom i zasluženo prošli u finale", naveo je Batak.

Partizan će u finalu 27. maja u Novom Sadu braniti trofej protiv Crvene zvezde, koja je u polufinalu eliminisala Čukarički.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.