Izvor: HotSport.rs, 21.Feb.2015, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO NIKOLIĆ: Lukzuz je primiti tri gola od Voždovca!

Trener Partizana Marko Nikolić nije mogao da vodi svoje izabranike na meču protiv Voždovca zbog suspenzije FS Srbije, a posle nerešenog ishoda 3:3 imao je razloga da bude ljut.

– Razočarani smo. Dozvoli smo sebi luksuz da primimo tri gola u Humskoj. Iako smo dobro ušli u utakmicu i kontrolisali je primili smo neoprezno pogodak. I drugi deo smo počeli kako treba, poveli a onda se dogodio neshvatljiv pad. Nema predaje, predstoji nam borba da zadržimo ovu poziciju – rekao je Nikolić.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ovako je Marko Nikolić ispratio Partizanov remi sa Voždovcem... (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2015

Kao što je poznato, trener Partizana Marko Nikolić neće moći da vodi svoj tim u prva tri prolećna kola zbog suspenzije posle incidenata u meču sa Novim Pazarom. Bez njega na klupi, Partizan je osvojio samo bod na svom terenu protiv Voždovca (3-3), a slika dovoljno govori kako je Nikolić sve to...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.