Crno-beli razočarani, u Voždovcu zadovoljni

Izvor: RTS, 21.Feb.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli razočarani, u Voždovcu zadovoljni

Zvonko Varga razočaran remijem Partizana sa Voždovcem: Partizan ne sme da prima tri gola po meču. Zoran Milinković zadovoljan ostvarenim rezultatom: Oba tima mogla su do pobede.

Pomoćni trener Partizana Zvonko Varga rekao je da je razočaran nerešenim rezultatom protiv Voždovca, kao i da njegov tim ne sme da prima tri gola po utakmici.
"Utakmica je bila dobra, ali ne i za nas. Neverovatno. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Igrali smo neodgovorno, mlako u odbrani i u defanzivnim zadacima. Ne sme Partizan da primi tri gola, pogotovo kod kuće. To nas je koštalo dva boda", rekao je Varga posle meča.
Partizan je danas odigrao 3:3 sa Voždovcem u 16. kolu Super lige, prvom posle zimske pauze. Crno-beli su vodili 2:1, ali su i gubili 2:3.
"Nismo stvarno ovo očekivali. U jednom trenutku je bilo dobro, uspeli smo da se povratimo, ali kao da nas je prevario taj drugi gol. Prepustili smo kontre protivniku, nismo se dobro branili. Ne sme to da se dešava, razočaran sam, svi mi smo razočarani smo. Sledeću utakmicu ćemo morati da igramo odgovornije", rekao je Varga.
On je vodio utakmicu umesto prvog trenera Marka Nikolića, koji odslužuje suspenziju od tri meseca zbog nesportskog ponašanja.
Varga je rekao da je važnije da tim pobeđuje makar minimalnim rezultatom umesto da igra atraktivne mečeve.
"Bolje je pobediti više puta sa po 1:0 i imati devet ili 12 bodova, nego igrati 3:3, odnosno davati golove i lako ih primati. Radićemo sigurno na defanzivi, pošto je to danas bilo vrlo, vrlo loše", rekao je Varga.
Trener Voždovca Zoran Milinković rekao je da je zadovoljan rezultatom u utakmici za koju je ocenio da je bila teška za oba tima.
"Čestitam svojim igračima, zaista su se borili. Utakmica je bila teška i za nas i za Partizan, i bila je sadržajnija i bolja od nivoa koji se očekuje u prvom kolu posle pauze", rekao je Milinković.
On je rekao da su oba tima zaslužila pobedu.
"Ne mogu da kažem šta je odlučilo meč. Rezultat se kretao i na jednu i na drugu stranu. Ne mogu da ocenim ko je bio bliži pobedi. Ne bi bilo nezasluženo da je Voždovac pobedio, ali ni Partizan da je slavio. Utakmica je bila dobra i kvalitetna, a za to su potrebna dva dobra aktera", rekao je Milinković.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Varga: Razočaran sam, ovo nije nivo Partizana

Izvor: Press, 21.Feb.2015

Pomoćni trener fudbalera Partizana Zvonko Varga rekao je da je razočaran nerešenim rezultatom protiv Voždovca i poručio da ekipa mora da igra na znatno višem nivou. . Partizan i Voždovac odigrali su danas u Humskoj 3:3,...

Nastavak na Press...

Karaklajić: Bio je faul pre trećeg gola Partizana!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Feb.2015

„Očekivao sam da pobedimo posle vođstva od 3:2, ali šta je tu je“, poručio nekadašnji omladinac Crvene zvezde..Fudbaler Voždovca Nikola Karaklajić rekao je da je zadovoljan nerešenim rezultatom protiv Partizana (3:3), ali da je sudijska odluka udaljila njegov tim od pobede...Karaklajić je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.