Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2015, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAČVAN BEZ OKOLIŠANJA: Idemo na pobedu protiv Cedevite

Posle novogodišnjih praznika crno-beli tim očekuje prvi veliki izavov u 2015. godini. U 16. kolu regionalnog takmičenja Partizan NIS dočekuje ekipu Cedevite. Meč se igra u nedelju, sa početkom u 17 časova.

Uz najlepše želje za Novu godinu, zdravlje i uspeh navijačima Partizana i celokupnoj javnosti, Milan Mačvan je najavio susret sa evroligaškom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ekipom iz Zgreba:
- Radi se o dobroj ekipi, sastavljenoj od dosta talentovanih i dobrih iskusnih igrača. Pokazali su svoje ambicije kada su sastavili tim. Igrajući kroz Evroligu, ostvarili i dobre rezultate. Iskoristili smo ovih par dana da se što bolje pripremimo za meč i da pokušamo da pobedimo u nedelju – konstatovao je za klupski sajt krilni centar crno-belih.
Partizan ni u ovom meču neće biti kompletan, ali četa Duška Vujoševića je nažalost navikla na takve stvari.
Ulaznice za susret Partizan NIS – Cedevita biće u prodaji na dan utakmice od 14 časova do početka meča na blagajni hale Pionir, po ceni od 200 dinara za tribine i 400 dinara za parter.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ABA: Partizan želi čudo protiv hrabre Cedevite

Izvor: Sportal.rs, 04.Jan.2015, 09:15

Novu godinu košarkaši Partizana NIS započeće utakmicom sa Cedevitom, u okviru 16. kola ABA lige. Hrvatski tim dužnik je crno-belima, pošto ga je u meču 3. kola pobedio sa 20 poena razlike (70:50). Takođe, Cedevita u duel u beogradskoj dvorani "Pionir" ulazi sa trećeg mesta i sa učnikom 11/4....

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.