Lukajić: Prvi put vidim reakciju ekipe

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jan.2015, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukajić: Prvi put vidim reakciju ekipe

Košarkaši Igokee izgubili su od Partizana sa 65:74 u prepunom "Pioniru" i upisali peti uzastopni poraz u ABA ligi. Iako su "crno-bijeli" tokom većeg dijela meča imali desetak poena prednosti, tek u posljednjih pet minuta slomili su otpor Aleksandrovčana.

Dragan Milosavljević i Milan Mačvan su sa po 13 poena bili najefikasniji u redovima Beograđana, dok je Igokeu sa 18 poena predvodio Marko Čakarević.

"Čestitam Partizanu na pobedi, opravdali su ulogu favorita. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Prelep ambijent, navijači su napravili dobar ugođaj. Partizan se vratio na pravi put, koji se od njega očekuje, sastavili su odličan tim i ubeđen sam da će još napredovati", rekao je Željko Lukajić, trener Igokee, i dodao da su neke stvari dobro funkcionisale u njegovom timu, iako ima još prostora za napredak:

"Nismo bili saterani uz zid, kao što je to moj kolega rekao uoči utakmice, već tražimo igru. Imali smo probleme sa povredama, tu sam tek dva meseca, ali sam zadovoljan. Dobili smo Marka Čakarevića, što je važno, jer može da igra na dve pozicije."

Branko Jorović, kapiten šampiona BiH, bio je zadovoljan nakon susreta:

"Čestitam Partizanu na pobedi, ali i mojim saigračima na prikazanom. Odigrali smo dobar meč i parirali rivalu u većem delu utakmice. Možemo da budemo zadovoljni prikazanim, to je igra koju treba da držimo do kraja sezone. Ispunili smo većinu zadataka, bilo je i momenata kada je koncentracija trebalo da bude bolja."

Duško Vujošević zahvalio je navijačima, koji su trenera Partizana dočekali crvenim karanfilima.

"Ovo je utakmica Jadranske lige, igrali smo u devet uveče, po kiši, a dvorana je bila prepuna. To nije samo interesovanje za utakmicu, koja jeste najvažnija, već je i želja ozbiljnih ljudi da podrže naš klub koji je u teškoj situaciji. Njima zahvaljujem, vraćaćemo im još bolje u utakmicama koje predstoje", kaže Vujošević i nastavlja:

"Bilo je očekivano da dobijemo utakmicu, ali smo na kraju pobedili teže nego što smo očekivali."

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.