Lučić: Daćemo sve od sebe da pobedimo

Izvor: Press, 24.Okt.2012, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lučić: Daćemo sve od sebe da pobedimo

Kapiten Partizana Vladimir Lučić rekao je danas da njegovu ekipu očekuje teška utakmica u Viljnusu, ali da će tim dati sve od sebe da zabeleži pobedu "u vrlo bitnoj utakmici" protiv Lijetuvos Ritasa u trećem kolu Evrolige.

- Očekuje nas vrlo bitna i vrlo važna utakmica. Oni su svoj kvalitet dokazali u Moskvi, kada su u prvom kolu umalo pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << CSKA. Imaju vrlo dobar domaći teren, biće jako teško - rekao je Lučić.

I Partizan i Lijetuvos su u prva dva kola Grupe D zabeležili po dva poraza.

- Mi smo vrlo mlada ekipa, rastemo iz utakmice u utakmicu i daćemo sve od sebe da pobedimo na teškom gostovanju - istakao je Lučić.

Bek crno-belih Bogdan Bogdanović kazao je da je tim u dobroj formi i da bez opterećenja putuje u Viljnus.

- U svakoj utakmici idemo na pobedu. Kvalitet smo pokazali protiv CSKA i Budućnosti. U formi smo, poraslo nam je samopouzdanje posle dobrih partija. Atmosfera u ekipi je odlična i lakše nam je kad smo počeli da igramo dobro i u Viljnus idemo bez opterećenja - kazao je Bogdanović.

Utakmica između Lijetuvos Ritasa i Partizana igraće se sutra od 18.30.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lučić: Lijetuvos je pokazao snagu u Moskvi, daćemo sve od sebe da ih pobedimo

Izvor: Blic, 24.Okt.2012

Kapiten Partizana Vladimir Lučić rekao je da njegovu ekipu očekuje teška utakmica u Viljnusu, ali da će dati sve od sebe da zabeleži pobedu u vrlo bitnoj utakmici protiv Lijetuvos Ritasa u trećem kolu Evrolige..."Očekuje nas vrlo bitna i vrlo važna utakmica. Oni su svoj kvalitet dokazali u Moskvi,...

Nastavak na Blic...

Košarkaši Partizana gostuju Lijetuvos Ritasu

Izvor: NaDlanu.com, 25.Okt.2012, 10:06

BEOGRAD, 25. oktobra 2012. (Beta) - Košarkaši Partizana sastaju se u cdetvrtak s litvanskim Lijetuvos Ritasom u trećem kolu Grupe D Evrolige... BEOGRAD, 25. oktobra 2012. (Beta) - Košarkaši Partizana sastaju se u cdetvrtak s litvanskim Lijetuvos Ritasom u trećem kolu Grupe D Evrolige.Utakmica u...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.