Lovernj u Partizanu? Otkrivena pozadina čitave priče, rizik je ogroman!

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2020, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovernj u Partizanu? Otkrivena pozadina čitave priče, rizik je ogroman!

U javnost izašli do sada nepoznati detalji...

Kao bomba je danas odjeknula vest da bi dres Partizana ponovo mogao da obuče Žofri Lovernj.

Ljubimac "grobara" bi bez dileme bio dočekan kao ogromno pojačanje za klub u kojem je nastupao od 2012. do 2014. godine.

Ipak, ova "medalja", kao i svaka, ima i drugu stranu.

Prema pisanju Sportskog žurnala, francuski košarkaš ima velikih problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa nedisciplinom i zbog toga ga je trener Fenerbahčea Željko Obradović sklonio iz ekipe, pa Lovernj trenutno trenira individualno.

Najveći problem čak nije ni Lovernjov nesportski život i noćni izlasci o kojima su informisane sve strukture kluba. I to bi mu se progledalo kroz prste da nije potpuno dekoncentrisan na terenu.

Previše često mu se dešava da na utakmicama zaboravi akcije.

Poslednji put je umalo došlo do većeg incidenta unutar ekipe, kad mu je Slukas na utakmici zbog toga prigovorio. Umesto da prihvati kritiku Lovernj je čak pokušao da se fizički obračuna.

Postavlja se veliko pitanje može li se nekadašnji NBA košarkaš "smiriti" u sredini koja mu je dala potpunu košarkašku afirmaciju, kao i to da li bi njegov dolazak narušio odličnu atmosferu među "crno-bele".

No, da ne trčimo pred rudu...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lovernj u Partizanu? Otkrivena pozadina čitave priče, rizik ogroman?!

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2020

U javnost izašli do sada nepoznati detalji. Samo navijači crno-belih imaju jedinstven stav....Kao bomba je danas odjeknula vest da bi dres Partizana ponovo mogao da obuče Žofri Lovernj...Ljubimac "grobara" bi bez dileme bio dočekan kao ogromno pojačanje za klub u kojem je nastupao od 2012. do 2014....

Nastavak na Sportske.net...

Da li će Partizan rizikovati sa Lovernjom? Noćni život, fizički obračun sa Slukasom, zaboravljene akcije - Obradović to ne trpi

Izvor: Večernje novosti, 04.Jan.2020

Kolege iz turskih Vesti otkrile su da pozadina verovatnog razlaza Fenerbahčea i Lovernja nije samo u zglobu sa kojim muku muči cele sezone Izjava predsednika Partizana Ostoje Mijailovića da je klub u pregovorima sa Fenerbahčeom da angažuje Žofrija Lovernja odjeknula je kao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.