Da li će Partizan rizikovati sa Lovernjom? Noćni život, fizički obračun sa Slukasom, zaboravljene akcije - Obradović to ne trpi

Izvor: Večernje novosti, 04.Jan.2020, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će Partizan rizikovati sa Lovernjom? Noćni život, fizički obračun sa Slukasom, zaboravljene akcije - Obradović to ne trpi

Kolege iz turskih Vesti otkrile su da pozadina verovatnog razlaza Fenerbahčea i Lovernja nije samo u zglobu sa kojim muku muči cele sezone Izjava predsednika Partizana Ostoje Mijailovića da je klub u pregovorima sa Fenerbahčeom da angažuje Žofrija Lovernja odjeknula je kao bomba u srpskim medijima. Francuz je jedan od omiljenih košarkaša, koji je nosio crno-beli dres. Navijači su odupševljeni i samom mogućnošću da Žofri ponovo dođe u Beograd. Ipak, to nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ni bleda senka nekadašnjeg Lovernja, koji je pod komandom Duška Vujoševića postao igrač za velika dela.Naime, Francuz je sada na izlaznim vratima Fenerbahčea. A zašto je to tako? U pozadini su neke stvari koje nemaju previše veze sa sportom. O tome piše Sportski žurnal."Kolege iz turskih Vesti otkrile su nam da pozadina verovatnog razlaza Fenerbahčea i Lovernja nije samo u zglobu sa kojim muku muči cele sezone, zbog čega je i propustio nekoliko evroligaških utakmica. Najveći problem čak nije ni Lovernjov nesportski život i noćni izlasci o kojima su informisane sve strukture kluba. I to bi mu se progledalo kroz prste da nije potpuno dekoncentrisan na terenu. Previše često mu se dešava da na utakmicama zaboravi akcije. Poslednji put je umalo došlo do većeg incidenta unutar ekipe, kad mu je Slukas na utakmici zbog toga prigovorio. Umesto da prihvati kritiku Lovernj je čak pokušao da se fizički obračuna", ističe Žurnal.Pitanje je kako bi se Lovernj ponašao u Partizanu, čije je "dete" i čiji grb ima istetoviran na ruci. Ljubav prema crno-beloj boji nikada nije bila upitna. Možda bi se ozbiljnije posvetio treninzima nego što je to slučaj u Feneru. A kako piše Eurohups, plata Lovernja u Istanbulu je 2.000.000 dolara, što je oko 1.800.000 evra. I kakav će to biti faktor u celoj priči pokazaće vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PARTIZAN SE KOCKA SA LOVERNJOM!? Informacije iz Turske neće se svideti navijačima crno-belih!

Izvor: Kurir, 04.Jan.2020

Potvrda predsednika Partizana Ostoje Mijailovića da crno-beli pregovaraju sa Fenerbahčeom oko dovođenja Žofrija Lovernja je oduševila "grobare",ali najnovije informacije bacaju sumnju na to da li je u pitanju pravi potez.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.