Ljubav prema klubu ne može da prestane - Evo koliko je novca skupljeno za pomoć VK Partizan!

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav prema klubu ne može da prestane - Evo koliko je novca skupljeno za pomoć VK Partizan!

Posle nedavnog spektakla na Banjici, u organizaciji Fondacije ''Grobari za nas'', obelodanjeno je i koliko je novca prikupljeno za pomoć našem najtrofejnijem klubu.

Podsetimo, navijači Partizana su se u velikom broju okupili na revijalnoj utakmici, u kojoj su učešće uzeli i nekadašnji i aktuelni vaterpolisti crno-belih.

Sav prihod je bio namenjen pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vaterpolo klubu Partizan, koji poslednjih godina prolazi kroz veoma tešku finansijsku krizu.

Ukupno 680.000 dinara prikupljeno je u ovoj akciji, što samo po sebi neće rešiti sve probleme u Partizanu, ali je najvažnije da je ''crno-bela porodica'' pokazala jedinstvo, kao i da će se i dalje boriti da se višestruki evropski šampion vrati tamo gde i pripada - u sam vrh evropskog klupskog vaterpola.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

CRNO-BELO JEDINSTVO: Objavljena suma koja je skupljena u akciji fondacije ‘Grobari za nas’

Izvor: HotSport.rs, 06.Apr.2016

Navijačka privrženost Partizanu još jednom je dobila svoju potvrdu.. . Krajem marta na bazenu na ‘Banjici’ organizovan je meč za pomoć VK Partizan u kojoj su učestvovali nekadašnji i sadašnji asovi ovog kluba.. Fondacija ‘Grobari za nas’, koja često pomaže klub na ovakav način, objavila...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.