Liteks iz prekida pobedio Partizan

Izvor: B92, 10.Feb.2015, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liteks iz prekida pobedio Partizan

Fudbaleri Partizana poraženi su od Liteksa sa 2:1, u šestoj pripremnoj utakmici u Turskoj pred start prolećnog dela Jelen Superlige.

Ekipa Marka Nikolića je prethodno odigrala nerešeno sa Anžijem (2:2) i Cirihom (2:2), a izgubila je od moskovskog Dinama (4:1), bečke Austrije (4:1) i Sarajeva (1:0).

Oba gola bugarski tim postigao je posle prekida, a strelci su bili Cvetkov u 65. i Popov u 83. minutu, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je jedini gol za crno-bele postigao Lazar Ćirković takođe posle prekida u 78. minutu.

Do kraja priprema u Turskoj Partizan će odigrati još protiv Maribora 12. februara i Đera dan kasnije. Srpski vicešampion u Srbiju se vraća 14. februara.

Partizan: Lukač, Bandalovski, Petrović Nemanja (od 58′ Volkov), Ilić Branko, Balažic (0d 58′ Ćirković), Marković (od 58′ Brašanac), Drinčić, Babović (od 58′ Marinković), Škuletić, Ninković (od 83′ Šaponjić), Živković Andrija (od 58′ Grbić).

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Liteks uzeo meru Partizanu

Izvor: Mondo, 10.Feb.2015

Posle Dinama iz Moskve, Austrije, Sarajeva, bolji od Partizan bio je i bugarski Liteks 2:1. Sledeća provera u četvrtak protiv Maribora...Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović..Šest utakmica - četiri poraza i dva remija!..To je dosadašnji bilans fudbalera Partizana na pripremama u Turskoj ove zime....

Nastavak na Mondo...

Crno-beli nižu poraze! I Liteks očitao lekciju

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2015

Lider jesenjeg dela Jelen Super lige, Partizan, doživeo je i četvrti poraz na pripremema. Posle moskovskog Dinama, Austrije i Sarajeva, ekipa Marka Nikolića izgubila je i od Liteksa - 2:1...Jedini gol za crno-bele postigao je štoper Lazar Ćirković u 78. minutu, dok su pogotke za Bugare postigli...

Nastavak na Vesti-online.com...

Đerlek pogodio mrežu Holandije

Izvor: SandzakPress.net, 10.Feb.2015

Srbija – Pionirske reprezentacije Srbije i Holandije odigrale su danas nerešeno 1:1 na fudbalskom turniru u Antaliji, a strelac za Srbiju bio je Novopazarac Armin Đerlek. Đerlek, član Pazar Juniorsa i kapiten državnog tima do 15 godina, postigao je vodeći gol u 20. minutu, ali su Holanđani izjednačili...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.