Drama legendi Reala i Partizana – Novica igrao za oba tima

Izvor: B92, 21.Dec.2023, 19:34

Drama legendi Reala i Partizana – Novica igrao za oba tima

Košarkaši Partizana od 20.45 sati igraju protiv Real Madrida u 16. kolu Evrolige, a ovaj susret imao je uvertiru u vidu meča koji su igrale legende dva kluba.

Nakon poebde protiv ispisnika iz Valensije, legende crno-belih izgubile su u Madridu od "kraljevskog klub" 71:67.

Crno-beli su u odnosu na utakmicu u Valensiji bili pojačani dolaskom Novice Veličkovića koji je odigrao po poluvreme za oba tima.

Takođe, po jedno poluvreme u dresu obe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipe je odigrao i Ratko Varda.

Iako je nekolicina igrača Partizana osećala posledice nakon prve "veteranske" utakmice ove nedelje, tokom prvog poluvremena je viđena ravnopravna borba iz koje su crno-beli izašli sa pola koša prednosti.

U drugom delu meča, "brojniji" domaći tim je došao do preokreta i vođstva koje je u jednom trenutku iznosilo i devet poena.

U poslednjih nekoliko minuta, crno-beli su uspeli da se približe, čak priđu u smiraj meča i na -2 posle pogotka Saše Pavlovića, ali je na kraju Real Madrid odneo pobedu rezultatom 71:67.

Legende oba tima, biće večeras u WiZink centru i bodriće svoje timove u borbi za evroligaške bodove.

Za crno-bele su igrali: Toza Zorkić, Milenko Tepić, Predrag Šuput, Saša Pavlović, Uroš Tripković, Novica Veličković, Vladimir Petrović, Branko Sinđelić, Ratko Varda i Luka Bogdanović.

Trenerski tandem činili su Miško Marić i Goran Ristanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO Real ugasio katastrofalni Partizan

Izvor: B92, 21.Dec.2023

Košarkaši Partizana izgubili su od Reala u Madridu 91:75 u 16. kolu Evrolige...Crno-beli su u Vizink centar stigli posle serije od pet pobeda u nizu, a lider i trenutno najbolji tim elitnog takmičenja, prekinuo taj niz i upisao 15. trijumf u sezoni...Željko Obradović rekao je da je njegov tim odigrao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.