Lazović: Najviše smo se pribojavali slobodnih udaraca Partizana (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 18.Okt.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović: Najviše smo se pribojavali slobodnih udaraca Partizana (VIDEO)

Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu sa 1:0, u derbiju odigranom u Humskoj u okviru devetog kola šampionata Srbije i učvrstili se na liderskoj poziciji na superligaškoj  tabeli. Jedini gol, vredan trijumfa u 147. večitom derbiju, postigao je Nikola Drinčić, iz slobodnog udarca u 77. minutu.

Krilni fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović rekao je nakon meča da je njegov tim zadesila situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << koje su se najviše pribojavali u taboru ekipe sa "Marakane".

- Dobro smo odigrali prvo poluvreme, stvarali smo šanse, imamo za čim da žalimo. U drugom poluvremenu smo pali, nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice, Partizan je to kaznio. Najviše smo se plašili slobodnih udaraca, a na kraju smo tako primili gol. Uvek je loš osećaj kad izgubiš derbi - istakao je Lazović.

Više fotografija možete da pogledate u našoj GALERIJI.

(Tekst: Nemanja Banović, Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Delije zapalile albansku zastavu na derbiju

Izvor: Sportal.rs, 19.Okt.2014, 08:53

Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu sa 1:0, u derbiju devetog kola šampionata Srbije i učvrstili se na liderskoj poziciji na tabeli Superlige Srbije. Jedini gol, vredan trijumfa u 147. "večitom derbiju", postigao je Nikola Drinčić, iz slobodnog udarca u 77. minutu...Utakmica je odigrana...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.