Delije zapalile albansku zastavu na derbiju

Izvor: Sportal.rs, 19.Okt.2014, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delije zapalile albansku zastavu na derbiju

Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu sa 1:0, u derbiju devetog kola šampionata Srbije i učvrstili se na liderskoj poziciji na tabeli Superlige Srbije. Jedini gol, vredan trijumfa u 147. "večitom derbiju", postigao je Nikola Drinčić, iz slobodnog udarca u 77. minutu.

Utakmica je odigrana pred oko 25.000 gledalaca na stadionu u Humskoj, a atmosfera na stadionu bila je uglavnom sportska, sa izuzetkom tri bakljade i jedne manje tuče navijača na "istoku" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << uoči meča.

Osim toga, na "severu" tokom prvog poluvremena derbija zapaljena je albanska zastava, što govori da se navijačke strasti ne smiruju nakon što je pre četiri dana na istom stadionu u Beogradu prekinuta kvalifikaciona utakmica između Srbije i Albanije.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Lalatović navijaču Partizana: Dabogda prop`o...

Izvor: Sportal.rs, 19.Okt.2014

Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu sa 1:0, u derbiju devetog kola šampionata Srbije i učvrstili se na liderskoj poziciji na tabeli Superlige Srbije. Jedini gol, vredan trijumfa u 147. "večitom derbiju", postigao je Nikola Drinčić, iz slobodnog udarca u 77. minutu...Nakon meča, dok se...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.