Lalatović nije izdržao, pa odgovorio na uvrede Grobara!

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović nije izdržao, pa odgovorio na uvrede "Grobara"!

Strateg Nišlija bio je meta uvreda sa dela tribina u Nišu gde su bile Partizanove pristalice.

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović ocenio je da je njegova ekipa pokazala da je bolja od Partizana, posle današnje pobede nad "Crno-belima" u Superligi Srbije.





"Neka mi vređaju porodicu, ovo je pobeda za moju porodicu, da shvate da meni i porodici ne mogu ništa. Ovo je pobeda mojih igrača, hvala i navijačima. Zaslužena pobeda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pokazali smo koliko možemo i šta možemo i da smo u ovom trenutku bolji od Partizana", rekao je Lalatović za televiziju Arenasport.

Fudbaleri Radničkog pobedili su u Nišu Partizan sa 3:1, u utakmici 32. kola Superlige Srbije, u plej-ofu.

Trener Partizana Savo Milošević nije dao izjavu na terenu posle utakmice.

Radnički je drugi na tabeli sa 41 bodom, četiri manje od Crvene zvezde, dok je Partizan treći sa 30 bodova, koliko ima i četvrtoplasirani Čukarički.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADNIČKI ODGOVORIO CRNO-BELIMA: Partizan pravi alibi pred večiti derbi, a to mu je postala uobičajena praksa

Izvor: Kurir, 21.Apr.2019

Fudbaleri Radničkog su u derbiju 32. kola Superlige Srbije pobedili Partizan sa 3:1, učvrstili se na drugoj poziciji na tabeli i ostali u trci za šampionsku titulu.

Nastavak na Kurir...

"Ofsajd je bio, simptomatično je nešto drugo"

Izvor: B92, 22.Apr.2019, 13:18

Fudbaleri Radničkog pobedili su Partizan 3:1 u utakmici 32. kola Superlige, ali meč u Nišu "još nije završen" jer je sada vreme za saopštenja i optužbe...Crno-beli se opravdano žale zbog vodećeg gola Radničkog (2:1) koji je postignut iz očiglednog ofsajda, a primedbu imaju i na faul pre izjednačujućeg...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.