Lakovič: Nedostaje mi Partizan, legenda Evrolige

Izvor: Press, 10.Jul.2014, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lakovič: Nedostaje mi Partizan, legenda Evrolige

U Barseloni su danas žrebom određeni sastavi grupa Evrolige, a prvak Srbije nije učesnik elitnog takmičenja prvi put od 2001. godine.
"Da li nekome u takmičenju već nedostaje legenda Evrolige Partizan? Znam da meni nedostaje", napisao je Lakovič na svom Tviter profilu.
Lakovič (36) je bio član mlade reprezentacije Slovenije koja je na prvenstvu Evrope 1998. godine stigla do srebrne medalje, a kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je sa velikim uspehom igrao za Panatinaikos, Barselonu, sa kojom je 2010. osvojio trofej Evrolige, i Galatasaraj.

Iskusni plejmejker trenutno nastupa za italijanskog prvoligaša Avelino.
Srbiju će naredne sezone u Evroligi predstavljati Crvena zvezda, koja je današnjim žrebom svrstana u D grupu sa Olimpijakosom, Valensijom, Laboralom, Galatasarajem i Neptunasom.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.