Laković: Nedostaje mi Partizan u EL

Izvor: B92, 10.Jul.2014, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laković: Nedostaje mi Partizan u EL

Jedan od najboljih evropskih plejmejkera u poslednjoj deceniji Jaka Lakovič istakao je da će mu u narednoj sezoni u Evroligi nedostajati Partizan.

U četvrtak su određene grupe za naredno takmičenje u elitnom evropskom klupskom takmičenju, a srpski šampion neće učestvovati prvi put od 2001. godine.

"Da li nekome već nedostaje u takmičenju evroligaška legenda, košarkaški klub Partizan? >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Znam da meni nedostaje", napisao je Lakovič na svom Tviter profilu.

Jedini predstavnik Srbije u Evroligi sledeće sezone biće Crvena zvezda Telekom, koja je u četvrtak dobila svoje protivnike.

Is somebody already missing a @Euroleague legend @PartizanBC in the competition? I know I am.

— Jaka Lakovic (@LakovicJaka) July 10, 2014
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga,   Košarka,   Telekom Srbija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NJEMU CRNO-BELI VEĆ NEDOSTAJU: Nije to TO, kada nema Partizana u Evroligi!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jul.2014

- Nedostaje vam li legendarni Partizan u Evroligi ? Meni veoma - napisao je slovenački reprezentativac na svom Tviter profilu.

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.