LŠ: Zvezdi pozivnica, Partizan u kvalifikacijama

Izvor: N1 televizija, 09.Avg.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Zvezdi pozivnica, Partizan u kvalifikacijama

Vaterpolo klub Crvena zvezda dobio je specijalnu pozivnicu da sledeće dve sezone igra u Ligi šampiona, prenosi "Blic".

Crveno-beli su dobili šansu da bez kvalifikacija učestvuje u elitnom klupskom takmičenju, prvi put posle osvajanja titule prvaka Evrope 2013. godine.

Direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Crvene zvezde Igor Milojević rekao je da je presrećan zbog ovakve odluke, kao i da je ispravljena nepravda naneta pre pet godina kada su crveno-beli, kao šampioni Starog kontinenta, morali da igra kvalifikacije. Tada su ispali od Pro Reka na peterce.

"Imamo mlad tim, a ovo učešće u evropskoj eliti iskoristićemo da afirmišemo što više mladih igrača, da rezultatski prođemo što je moguće bolje, da klub što bolje funkcioniše i da punimo tribine našim navijačima", rekao je Milojević za "Blic".

Pozivnicu za Ligu šampiona imao je prvak Srbije Partizan, ali sada će morati da mesto traži kroz kvalifikacije.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.