Kakav dan za Zvezdu - Stigla specijalna pozivnica za Ligu šampiona, i to ne samo za sledeću sezonu?!

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav dan za Zvezdu - Stigla specijalna pozivnica za Ligu šampiona, i to ne samo za sledeću sezonu?!

Iako je prošlu sezonu završila bez trofeja, u senci Partizana koji je osvojio duplu krunu, Srbiju će u Ligi šampiona predstavljati Crvena zvezda.

I dok se u fudbalskom klubu sprema zvanična promocija spektakularnog pojačanja, brazilskog napadača Žonatana Kafua, navijačima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde stižu odlične vesti i iz vaterpolo kluba.

Naime, kako je ''Blic'' danas preneo, Zvezda je dobila specijalnu pozivnicu za učešće u Ligi šampiona, i to ne samo za narednu, nego za sledeće dve sezone, bez obzira na plasman u šampionatu Srbije.

Da u svemu tome ima istine, sa oduševljenjem je potvrdio i direktor kluba Igor Milojević.

''Zvezda je odavno zaslužila da se prema njoj ispravi nepravda naneta 2013, kada je osvojila Ligu šampiona. Imamo mlad tim, a ovo učešće u evropskoj eliti iskoristićemo da afirmišemo što više mladih igrača, da rezultatski prođemo što je moguće bolje, da klub što bolje funkcioniše i da punimo tribine našim navijačima", istakao je Milojević.

Podsetimo, Zvezda je pre pet godina morala da igra u kvalifikacijama, gde je eliminisana od italijanskog Pro Reka, iako je u prethodnoj sezoni osvojila titulu prvaka Evrope.

Što se tiče Partizana, naš najtrofejniji vaterpolo klub je i dalje u teškoj finansijskoj situaciji, znate i za postojeći problem oko korišćenja bazena na Banjici, pa iako je osvojio duplu krunu u domaćem prvenstvu prošle sezone, u narednoj će se, kako prenosi pomenuti izvor, takmičiti u Evrokupu.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona,   Večiti derbi,   Vaterpolo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan odustao od Lige šampiona, Zvezda u eliti

Izvor: BKTV News, 09.Avg.2018

Vaterpolo klub Crvena zvezda naredne dve sezone igraće Ligu šampiona, bez obzira na plasman u domaćem prvenstvu, saznaje Blic...Crveno-beli su, iako drugi u prvenstvu Srbije iza Partizana, dobili "vajld kartu", odnosno specijalnu pozivnicu, da direktno, bez kvalifikacija, učestvuju u elitnom evropskom...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.