LŠ: Partizanu u Istanbulu prvi bod u gostima

Izvor: Press, 14.Apr.2016, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Partizanu u Istanbulu prvi bod u gostima

Vaterpolisti Partizana igrali su nerešeno 9:9 na gostovanju Galatasaraju u osmom kolu Lige šampiona.
foto: b92.net
‘Crno-beli’ su do boda u Istanbulu došli golom Draška Gogova 17 sekundi pre kraja, pošto je prethodno Mlađan Janović doneo prednost domaćem timu.
Najbolji u redovima šampiona Srbije bili su Gogov >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i Gavril Subotić sa po tri pogotka, a po jednom su se u strelce upisali Dimitris Tigkas, Nemanja Vico i Mateja Asanović.
Na drugoj strani, po tri gola postigli su Slobodan Nikić i Nesfet Togkan Ozbek, dok je Janović dodao dva pogotka. 

Partizan je tokom većeg dela utakmice kontrolisao igru, imao je u pojedinim trenucima i tri gola prednosti, ali se Galatasaraj vratio u igru. U dramatičnoj završnici, šampion Srbije nije uspeo da izbori više od boda, koji je prvi za ‘crno-bele’ ove sezone u gostima. 

Partizan posle remija u Istanbulu drži peto mesto na tabeli grupe B sa sedam bodova, a iza je samo Galatasaraj sa jednim. Čelo grupe drže Pro Reko i Jug sap o 16 bodova, a prate ih Solnok sa 16 i OSC iz Budimpešte sa devet. 

Naredna utakmica u Ligi šampiona vaterpoliste Partizana čeka 30. aprila, kada na Banjicu stiže šampion Evrope Pro Reko.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.