LŠ: Partizan opet sa Ludogorecom

Izvor: OkRadio.rs, 18.Jul.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Partizan opet sa Ludogorecom

Fudbaleri Partizana najverovatnije će igrati sa bugarskim Ludogorecom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, odlučeno je žrebom u Nionu. Ukoliko "crno-beli“ ostvare povoljan rezultat i u drugom meču sa Torshavnom, u borbi za četvrto kolo sastaće se sa Ludogorecom, koji je u prvom meču sa 4:0 pobedio Didelanž Vicešampion Srbije u prvom meču slavio je sa 3:0 u Beogradu, a revanš je naredne nedelje na Farskim ostrvima. Partizan je prošle godine u ovoj fazi takmičenja poražen od Ludogoreca, u Razgradu je izgubio sa 2:1, a u Beogradu sa 1:0, pa će sada imati priliku da mu se revanšira.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Partizan - Za evropski rejting kluba i srpskog fudbala!

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2014, 15:35

To je jedna od poruka trenera Partizana Marka Nikolića uoči revanša sa HB Toršavnom na Farskim Ostrvima, a onda i očekivanih duela sa bugarskim Ludogorecom u narednoj rundi takmičenja.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.