LŠ: Osmi poraz rukometaša Partizana

Izvor: B92, 12.Feb.2012, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Osmi poraz rukometaša Partizana

Rukometaši Partizana, poraženi su i u osmom kolu EHF Lige šampiona na gostovanju danskom AG Kopenhagenu sa 29:23 (18:11).

Mladi tim Partizana je rezultatski bio u meču do rezultata 10:6, ali su Danci onda pojačali tempo i serijom 8:3 došli do devet golova prednosti. U drugom poluvremenu, opet je tim Olafura Stefansona, kome je ovo bio debi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u najkvalitetnijem evropskom takmičenju za Kopenhagen, odigrao kvalitetno i došao i 12 golova prednosti - 29:17.

Ipak, poslednji minuti meča su pripali rukometašima Partizana koji su utakmiou završili serijom 6:0. Trener Partizana Aleksandar Brković i na ovom meču je šansu pružio mladim igračima - Potiću i golmanu Radosavljeviću.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.