LŠ: Crno–beli idu po prve bodove

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Okt.2012, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Crno–beli idu po prve bodove

Igrači Partizana pokušaće u nedelju u drugom kolu A grupe Lige šampiona protiv nemačkog Flensburga da zabeleže prve bodove u elitnom klupskom takmičenju.
Crno–beli su na otvaranju Lige šampiona poražen u gostima od ekipe Čehovski Medvedi rezultatom 38:31, a Flensburg će dočekati u Nišu.
Flensburg je izbio u prvi plan pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dana kada je uspeo da pobedi Kil koji u Nemačkoj nije izgubio dve godine. Radi se o jednoj od najbogatijih ekipa sa igračima koji u svojim redovima imaju reprezentativce Danske, Nemačke i Švedske. To nas, ipak, ne plaši jer i mi imamo reprezentativce Srbije koji su ponikli u Partizanu – rekao je direktor srpskog šampiona Aleksandar Blagojević.
Igrač Partizana Ognjen Kajganić slaže se da je Flensburg jedna od najboljih evropskih ekipa.
Mislim da bi nam svaki bod protiv njih mnogo značio, a da bi do toga došlo, tri stvari moraju da se poklope: puna hala, da damo sve od sebe na terenu i malo sreće, a to moramo da zaslužimo. Ako se to poklopi, mislim da ćemo napraviti pravi podvig – rekao je Kajganić.
Njegov saigrač Nemanja Ilić najavio je da će crno-beli ove sezone drugačije igrati u Ligi šampiona.
Bilo je bitno da igramo. Ove godine se borimo za bodove. U nedelju idemo da pobedimo bez obzira na to što su oni jedan od najboljih klubova u Evropi. Sve će biti lakše uz punu halu – kazao je Ilić.
Generalni sekretar Partizana Predrag Jušković otkrio je da je na adresu kluba stiglo duplo više zahteva od kapaciteta hale.
Vlada veliko interesovanje, stiglo nam je oko 7.500 trebovanja, a mi smo štampali 3.500 ulaznica, nažalost utakmici neće moći da prisustvuju svi oni koji budu želeli. Puna hala i jeste dokaz toga da smo napravili pravi potez kada smo odlučila da se utakmice igraju u Nišu – rekao je Jušković.
Utakmica drugog kola A grupe Lige šampiona Partizan – Flensburg igra se u nedelju od 19 sati u niškoj dvorani „Čair”.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blagojević: Ne plašimo se bogatog Flensburga

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2012

Direktor rukometnog kluba Partizan Aleksandar Blagojević izjavio je danas da se ne plaši narednog protivnika u Ligi šampiona - nemačkog Flensburga, iako je jedna od najbogatijih ekipa... ..Partizan u nedelju u 19 sati u Nišu dočekuje Flensburg u drugom kolu takmičenja u Grupi A Lige šampiona... .."Izbili...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.