LISTA JE SVE DUŽA: Pojavila su se NOVA imena za mesto štopera u Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LISTA JE SVE DUŽA: Pojavila su se NOVA imena za mesto štopera u Partizanu

U kvalifikacijama za Ligu šampiona crno-beli će igrati protiv Budučnosti.

Fudbaleri Partizana pripremaju se na Zlatiboru, a uskoro ih očekuje i nastavak rada, ali u Sloveniji. I dok se čeka utakmica 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv Budućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (11. ili 12. jul), razmišlja se i o dolasku novih igrača. Pozicija o kojoj se najviše priča je štoperska. Šef stručnog štaba crno-belih Miroslav Đukić posebno je hvalio Lazara Ćirkovića, ali i dalje postoji mogućnost dolaska nekog novajlije.

Prema pisanju Večernjih novosti, priče o dolasku Milana Mitrovića i Marka Simića iz svake kombinacije su utihnule, ali se spominju novi kandidati. Kandidati su Vladimir Golemić iz Lugana, Žarko Marković iz Kairata, Borisav Jovanović iz Larise, a pominje se i nekadašnji reprezentativac Srbije i štoper Palerma Boban Rajković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.