LEN kaznio Igora Milanovića: Tri meča na tribinama

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Okt.2011, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEN kaznio Igora Milanovića: Tri meča na tribinama

Skupo je Partizan koštala protiv Segeda u prvom kolu Lige šampiona, izgubljeni su bodovi, ali to nije bio kraj. U vaterpolo klub sa Banjice stigao je dopis nimalo prijatne sadržine.
Trener Igor Milanović je kažnjen sa čak tri utakmice zabrane vođenja tima u Ligi šampiona, dok je Stefan Mitrović zaradio suspenziju od jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << utakmice u evropskom takmičenju.

Mitrović je kažnjen zbog isključenja sa pravom zamene u meču sa Segedom i ta sankcija je očekivana, dok je obrazloženje za Milanovićevu suspenziju „pokušaj fizičkog napada na sudiju posle meča”.
Igor Milanović je i tokom i posle meča imao žestoke verbalne duele sa arbitrima, a komentarišući odluku LEN kaže:
Posle vrlo stresne utakmice došlo je do komešanja kod klupe Segeda, stvorila se gužva između igrača. Tu sam se našao i ja i došlo je do nimalo nežnog duela sa arbitrom iz Turske.
Prvi trener crno-belih na klupi neće sedeti u naredne tri utakmice LŠ, protiv Vašaša u Budimpešti i Egera na Banjici i u gostima. Ekipu će voditi tek od petog kola, koje se igra 2012. godine.
Milanovića će u naredna tri susreta zameniti njegov pomoćnik Uroš Stevanović, kao i prošle sezone, protiv Juga i Jadrana, odnosno posle crvenog kartona koji je Milanović dobio u Gružu. Moguće je i da je taj karton uticao na višu kaznu ovaj put.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.