Izvor: HotSport.rs, 09.Sep.2016, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEGENDARNI MOCA KIVAN: Ne pitam se ništa!

U fudbalskom klubu Partizan sve više ključa kako se bliži sednica skupštine i izbor novog predsednika.
Oglasio se i čuveni napadač ‘crno-belih’, možda i najveće ime u istoriji kluba, Momčilo Moca Vukotić. Rekorder po broju nastupa za tim ‘Parnog valjka’ u potpunosti je na strani opozicije.
– Radna grupa je formirana da pripremi skupštinu, ne da vodi klub, jasan je Moca.
On je poručio da ne može da veruje kakva hladnokrvnost vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kod trenutne garniture vodećih ljudi.
– Zar ni preko 30 bodova minusa, česte promene trenera, dovođenje brojnih igrača u zimskom i letnjem prelaznom roku, rano ispadanje iz Evrope i Zvezdinih plus devet na početku ovog prvenstva nisu dovoljni da se upali crvena lampica? Izgleda da nije, ponašaju se kao da je sve u redu!
Moca je govorio i o svom statusu u klubu.
– Potpuno sam isključen iz zbivanja u omladinskoj školi. Ja, kao doskorašnji direktor, sada počasni predsednik… Nisam sujetan, verujte, mogu da pomognem, udelim bar savet, dam predlog…
Vukotić je govorio i o raznim drugim problemima i stvarima koje mu nisu jasne u vezi poslovanja FK Partizan. On ne krije da je na ovim izborima apsolutno na strani Nenada Bjekovića, međutim prema trenutnoj situaciji, Milorad Vučelić je mnogo bliži dobijanju ovih izbora.
The post LEGENDARNI MOCA KIVAN: Ne pitam se ništa! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.