Izvor: HotSport.rs, 10.Mar.2024, 13:41

LAKO JE BITI GOLMAN PRED STAMENIM ODBRANAMA, AJDE BUDI GOLMAN U PARTIZANU: Jovanovič istakao kandidaturu za prvog čuvara mreže!

Apsolutno je trenutno uz Petrovića najbolji srpski golman. Predrag Rajković i Vanja Milinković-Savić imaju sjajne brojke, pogotovu golman Torina, ali je statistika pomalo neiskrena, jer su ispred čuvara mreže postavljeni jedni od najjačih bedema u Evropi. Daleko od zida je upravo odbrana Partizana, koja je na derbiju pokazala da je daleko od ozbiljnog kvaliteta i ... Read more
The post LAKO JE BITI GOLMAN PRED STAMENIM ODBRANAMA, AJDE BUDI GOLMAN U PARTIZANU: Jovanovič istakao kandidaturu za prvog čuvara mreže! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.