Kuridža o Partizanu: Jedna od najboljih ekipa Evrope

Izvor: B92, 20.Apr.2023, 17:19

Kuridža o Partizanu: Jedna od najboljih ekipa Evrope

Marko Jagodić Kuridža, košarkaš Budućnosti, govorio je o duelu sa Partizanom.

Košarkaši Partizana u petak od 19 časova gostuju Budućnosti u Morači u zaostaloj utakmici 22. kola ABA lige.

Biće to ujedno i poslednji meč crno-belih u regionalnom takmičenju, tačnije regularnog dela istog, a pobeda im garantuje prvo mesto i prednost domaćeg terena.

"Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u ligi, čak i u Evropi. Igraju sjajno i sigurno da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to izazov za sve nas", poručio je Kuridža.

Budućnost je nedavno je ispala iz Evrokupa, a nakon poraza od Borca je ceh platio Vlade Jovanović i umesto njega je trener postao Petar Mijović.

"Nakon nekoliko loših utakmica i rezultata moramo da pokažemo karakter i damo sve od sebe da izgledamo što bolje na ovoj utakmici i što bolje pripremimo za predstojeći plej-of", dodao je srpski košarkaš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.