Kurćubić: Partizan je apsolutni favorit

Izvor: Beta Video, 31.Jul.2015, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurćubić: Partizan je apsolutni favorit

NOVI PAZAR - Trener fudbalera Novog Pazara Petar Kurćubić izjavio je danas da su svesni činjenice ko im dolazi u goste. Partizan je ekipa koja se ne samo kvalitetno pojačala, nego je poakazala da je već na zavidnom nivou forme. Igraju kvalitetno i imaju rezultate. Partizan je apsloutni favorit bez obzitra na tradiciju. Ona je iza nas, sada igraju neki novi tiomovi, rekao je Kurćubić. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Kurćubić: Uprkos tradiciji, Partizan je favorit

Izvor: RTS, 31.Jul.2015

Trener Novog Pazara Petar Kurćubić, uprkos tradiciji koja kaže da Partizan nikad u prvenstvenim mečevima nije slavio u tom gradu, izjavio je da su crno-beli apsolutni favoriti u derbiju trećeg kola Superlige. . ."Svesni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.