Kup Radivoj Korać: Partizan savladao KK Hercegovac i plasirao se u polufinale

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Feb.2024, 11:45

Kup Radivoj Korać: Partizan savladao KK Hercegovac i plasirao se u polufinale

U poslednjem četvrtfinalnom duelu Mocart Kupa Radivoj Korać, održanom u niškoj dvorani „Čair“, Partizan je ispunio očekivanja i odigrao uspešnu utakmicu protiv Hercegovca iz Gajdobre. Partizan je pokazao vrlo uverljivu igru i osvojio pobedu, stvarajući mogućnost za učešće u velikom finalu. PARTIZAN MOCARTBET – HERCEGOVAC 92:67 (14:13, 23:16, 27:19, 28:19)

Borba na završnom turniru bila je od početka vrlo intenzivna, a debitantska ekipa iz >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Gajdobre pokazala je veliku hrabrost. Od samog početka su prikazali snažnu igru i čak uspeli da povedu u osmom minutu sa 10:9, demonstrirajući svoju odlučnost.

Ekipa iz Gajdobre nastavila je sa sjajnom igrom i na početku druge deonice, posebno nakon trojke Gaćeše koja je dovela njih u prednost od 18:14. Međutim, Partizan je brzo preuzeo kontrolu nad utakmicom i uspostavio prednost od 28:23. Do poluvremena, Partizan je poveo sa 33:24 i na veliki odmor otišao sa 37:29.

U trećoj četvrtini, Partizan je nastavio sa snažnom igrom i poveo sa 51:38, a u 27. minutu stigli su do velikih 62:42. Igrači Partizana čuvali su prednost od dvadeset poena i u poslednjoj deonici. Iako je Hercegovac uspeo da smanji zaostatak na 59:75 u 36. minutu, išlo je sve u korist Partizana. Ekipa trenera Željka Obradovića rutinski je završila meč i obezbedila plasman u polufinale.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.