Kup: OFK Beograd - Partizan, Zvezda - Smederevo

Izvor: Politika, 02.Nov.2011, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup: OFK Beograd - Partizan, Zvezda - Smederevo

BEOGRAD – U četvrtfinalu fudbalskog Kupa Srbije branilac trofeja Partizan gostovaće ekipi OFK Beograda, dok će Crvena zvezda ugostiti Smederevo, odlučeno je žrebom u Beogradu.

Vojvodina će u Novom Sadu dočekati Javor, dok će u Čačku Borac igrati protiv subotičkog Spartaka.

Utakmice četvrtfinala biće odigrane u sredu 23. novembra, a ukoliko po završetku regularnog dela rezultat bude nerešen, odmah će se izvoditi penali.

Polufinale i >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << finale Kupa Srbije na programu su na proleće naredne godine.

---------------------------------

Nađ: Dobili smo najtežeg rivala

BEOGRAD – Koordinator za sportska pitanja Partizana Albert Nađ ocenio je danas je OFK Beograd najteži rival kojeg su crno-beli mogli da dobiju na žrebu za četvrtfinalne parove Kupa Srbije.

„Oni su sigurno najteži rival koga smo mogli da izvučemo, pogotovo što će se utakmica igrati na Karaburmi. Uprkos svemu, naš cilj je jasan jer Partizan uvek ide na osvajanje trofeja”, rekao je Nađ novinarima nakon žreba u beogradskom hotelu Balkan.

Crno-beli brane trofej u kupu, a prošle sezone su u finalu savladali Vojvodinu.

Novosađani su danas na žrebu za protivnika izvukli ivanjički Javor, a sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić oberučke je prihvatio ulogu favorita.

„Zadovoljni smo ishodom žreba. Javor je kvalitetan rival, bolji nego što to pokazuje njegov plasman na tabeli. U Kupu je uvek neizvesno, igra se samo jedna utakmica. Ipak, imamo bolji tim i uveren sam da ćemo proći u polufinale”, kazao je Pantelić.

Tanjug

objavljeno: 02.11.2011.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KUP: OFK Beograd – Partizan, Zvezda – Smederevo, Voša – Javor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2011

BEOGRAD -..U četvrtfinalu fudbalskog Kupa Srbije branilac trofeja Partizan gostovaće ekipi OFK Beograda, dok će Crvena zvezda ugostiti Smederevo, odlučeno je danas žrebom u Beogradu...Vojvodina će u Novom Sadu dočekati Javor, dok će u Čačku Borac igrati protiv subotičkog Spartaka...Utakmice...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Poznati parovi za Kup Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Nov.2011

U četvrtfinalu Kupa Srbije, branilac titule Partizan igraće na Karaburmi protiv OFK Beograda, Crvena zvezda će dočekati na svom terenu Smederevo, dok će domaćin Javoru iz Ivanjice biti Vojvodina a subotičkoj Spartak Zlatibor vodi čačanski Borac, odlučeno je danas žrebom u Beogradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Partizan na Karaburmi, Zvezda domaćin Javoru

Izvor: NaDlanu.com, 02.Nov.2011

U četvrtfinalu Kupa Srbije, branilac titule Partizan igraće na Karaburmi protiv OFK Beograda, Crvena zvezda će dočekati na svom terenu Smederevo, dok će domaćin Javoru iz Ivanjice biti Vojvodina a subotičkoj Spartak Zlatibor vodi čačanski Borac, odlučeno je žrebom u Beogradu... Predstavnik...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.