Partizan na Karaburmi, Zvezda domaćin Javoru

Izvor: NaDlanu.com, 02.Nov.2011, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan na Karaburmi, Zvezda domaćin Javoru

U četvrtfinalu Kupa Srbije, branilac titule Partizan igraće na Karaburmi protiv OFK Beograda, Crvena zvezda će dočekati na svom terenu Smederevo, dok će domaćin Javoru iz Ivanjice biti Vojvodina a subotičkoj Spartak Zlatibor vodi čačanski Borac, odlučeno je žrebom u Beogradu.

Predstavnik Partizana na žrebu, Albert Nađ ocenio je da je njegov klub dobio teskog protivnika, ali da će ići na pobedu. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << "Dobili smo najtezeg protivnika, pogotovu jer će se utakmica igrati na Karaburmi. Ipak, naš cilj je jasan jer uvek idemo na osvajanje trofeja", rekao je Nađ. U taboru Smedereva takođe nisu zadovoljni žrebom jer su za protivnika dobili Crvenu zvezdu a sreća ih nije poslužila ni kada jenodređivano domaćinstvo pošto će se meč igrati u Beogradu. "Svesni smo koliko će biti teško da pobedimo Zvezdu ali ne idemo u Beograd sa belom zastavom, igraćemo najbolje što možemo i videćemo šta će nam to doneti", rekao je predstavnik Smederva na izvlačenju parova. Sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić zadovoljan je izvučenim protivnikom. "Zadovoljni smo rezultatom žreba. Javor je dobra ekipa i pošto se igra samo jedna utakmica iznenađenje je moguće. Ipak, mi smo kvalitetniji tim i uveren sam da ćemo proći u polufinale", rekao je Pantelić. Prema pravilim takmičenja igraće se jedna četvrtfinalna utakmica a ukoliko u regularnom toku bude nerešeno pobednika će odlučiti izvođenje penala. Utakmice će se igrati 23. Novembra a pobednik Kupa Srbije biće poznat 16. maja kada se igra finale.Beta
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.