Krunić: Igrači Jagodine su se borili do poslednjih minuta, samo tako može da se pobedi Partizan

Izvor: Sportal.rs, 27.Okt.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić: Igrači Jagodine su se borili do poslednjih minuta, samo tako može da se pobedi Partizan

Fudbaleri Partizana poraženi su na gostovanju od Jagodine sa 1:0, u poslednjoj utakmici 10. kola Superlige Srbije. To je crno-belima bio prvi poraz u sezoni. Učenici Marka Nikolića u sredu igraju odloženi meč sedmog kola protiv OFK Beograda, a narednog vikenda dočekuju lidera šampionata, novosadsku Vojvodinu.

Trener Jagodine Simo Krunić je kazao da se njegova ekipa borila i da moraju da budu zadovoljni rezultatom.

- Znali smo šta Partizan ima, osam utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << nisu izgubili, to je za respekt. Znali smo šta da radimo i uspeli smo da pobedimo - rekao je Krunić i nastavio sa analizom utakmice:

- Videlo se da su se igrači Jagodine borili do poslednjih minuta utakmice, toga da su svesni da protiv Partizana moramo da damo i više nego što možemo. Oni su to ispunili u nedelju, pa bih im čestitao, ali bih svakako čestitao i protivniku na fer i korektnoj igri. Bila je teška utakmica.

Krunić je naveo da ova pobeda mnogo znači njegovoj ekipi.

- Imali smo osam bodova i na donjem delu tabele smo. Nadam se da ćemo u narednim utakmicama opravdati sve ovo, već u Kupu. Već u sredu nas očekuje ta utakmica gde ćemo morati novi napor da uložimo. Još jednom bih zahvalio igračima na borbi jer samo tako može da se pobedi Partizan - podvukao je trener jagodinskog superligaša.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jagodina

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.