Krstajić: Dokazali da smo najbolji

Izvor: B92, 23.Apr.2011, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić: Dokazali da smo najbolji

Fudbaleri Partizana ocenili su da su pobedom nad Crvenom zvezdom pokazali da su još uvek najbolji tim u zemlji i da je kriza igre prošlost.

"Često smo osporavani u ovom delu sezone, te ne igramo dobro, te treba smeniti trenera, loša atmosfera u svlačionici".

"U stvari je sve suprotno od toga. Dokazali smo večeras da znamo da se nosimo sa pritiskom. Nije lako kad se boriš za titulu. Drago mi je da sam u poslednjem derbiju u karijeri zabeležio pobedu", rekao je kapiten >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizana Mladen Krstajić.

Ognjen Koroman je čestitao Partizanu na pobedi i dodao:

„Bili su bolji. U prvom poluvremenu smo još i dobro igrali, ali smo podbacili u nastavku. 'Presekla' nas je povreda Evandra, a Partizan je posle na iskustvo priveo meč kraju".

Do kraja prvenstva ostalo je još šest kola, a Partizan će pokušati da osvoji četvrtu uzastopnu titulu.

"Inspirisale su nas neke izjave rivala u danima pred utakmicu. Psihički se već osećamo kao da smo osvojili titulu, ali moramo to da potvrdimo u završnici prvenstva", rekao je igrač sredine terena Partizana Milan Smiljanić.

Golman Crvene Zvezde Boban Bajković izjavio je da ekipa ne sme da padne posle poraza u večitom derbiju.

"Nismo igrali kao u dosadašnjem toku sezone, pogotovo smo bili loši u drugom poluvremenu. Napucavali smo loptu bez potrebe, nema opravdanja za lošu partiju".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.